מנה קלה להכנה שלוקחת בדיוק 10 דקות! 🙂
מנה טעימה של פילה סלמון מטוגן במחבת בצ'יק צק.
המתכון רשום לפי 2 פילטים במחבת אבל אפשר להגדיל ולהכפיל לפי כמות הדגים שרוצים להכין.
מצרכים:
2 פילטים של סלמון
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח ים אטלנטי
2 כפיות טימין
אופן ההכנה:
1. מחממים במחבת את השמן זית.
2. מניחים את הסלמון כך שהצד הורוד כלפי מטה.
3. מכסים את המחבת למשך 3-4 דקות.
4. מרימים את המכסה, הופכים את הדג ומוסיפים את שאר התבלינים.
5. מכסים שוב ומבשלים לעוד 5 דקות.
6. בודקים אם הדג מוכן על ידי מזלג במרכז הדג.
מוציאים ואוכלים!
אפשר גם להכין תוספת קלה ומהירה להכנה 🙂
מה זה מלח ים אטלנטי? אפש מלח רגיל?
מלח ים אטנלנטי הוא מעט שונה בטעם ממלח רגיל,
את יכולה לשים רגיל אם אין לך בבית..
אבל תפחיתי את הכמות בחצי.
יצאה מנה מעולה!
תודה!
בכיף בתיה! 🙂