מנה ממש טעימה! הדגים מקבלים ציפוי דקיק וצהוב שאפילו הילדים יאהבו 🙂
את המנה הזו לא מומלץ להכין יום לפני ולשמור במקרר כי הטיגון פחות טעים למחרת.
מצרכים:
4 פילטים דג אמנון מושט
3 כפות מיץ לימון
1 ביצה
1 כוס קמח
2 כפיות כורכום
1 כפית מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מכינים שתי קערות:
בקערה אחת מערבבים את הביצה והלימון,
בקערה שניה מערבבים את הקמח, הכורכום והמלח.
2. שוטפים את הדגים במים.
3. מחממים שמן במחבת, כ-3 ס"מ.
4. מכניסים את הדג לתערובת הקמח, אח"כ לביצה ואח"כ שוב לקמח.
5. מניחים בעדינות את הדגים במחבת.
6. מטגנים כ-3 דקות מכל צד
הופכים בעזרת מרית וכף, כך שלא יתפרקו.
מגישים חם 🙂
אפשר גם להכין תוספת קלה ומהירה להכנה 🙂
נראה ממש טעים!
איפה את ממליצה לקנות את האמנון?
הי אירית,
אפשר לקנות את האמנון טרי או קפוא בכל סופר או בשווקים.
אם את קונה שלם- תבקשי שיפלטו לך אותו ויוציאו את כל העצמות.
אם זה קפוא- הוא כבר יהיה מפולט ונקי 🙂
הי סאלי,
רציתי לעדכן אותך שקניתי את הדג קפוא והכנתי ויצא ממש מוצלח!
מנה מעולה!
שמחה לשמוע אירית! 🙂
הכנתי לשבת ויצא טעים!
תודה!
בכיף! 🙂