• Facebook
  • YouTube
יאמי מאמי
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית

ראשי » צמחוני וטבעוני » גרנולה ביתית

גרנולה ביתית

 

זמן עבודה 10 גרף-15 טבעוני רמת השקעה 1

 

גרנולה ביתית הכי קלה להכנה בעולם ויוצאת טעימה ממש. 🙂

יש טריק פשוט אבל ממש חשוב במתכון שישדרג לכם את הגרנולה.

הגרנולה נשמרת למשך כחודשיים, אפילו 3 חודשים בקופסא סגורה טוב במקרר.

מצרכים:

500 גרם שיבולת שועל שלמה

1 כף שמן קוקוס

1/2 כוס סוכר חום

2 כפות דבש

מעט קינמון

1/8 כוס מים

2 כוסות תוספות לגרנולה – אגוזים/שקדים/צימוקים/חמוציות/גרעיני דלעת/גרעיני חמניות וכו'.

כאן הוספתי:

1 כוס שקדים קצוצים

1/2 כוס חמוציות

1/2 כוס פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. מחממים בסיר גדול את השמן קוקוס.

3. מוסיפים את הסוכר, הדבש, המים והקינמון.

4. מערבבים עד שהכל מתאחה.

5. סוגרים את האש, מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים עד שהיא מצופה מכל הצדדים.

6. מעבירים לתבנית אפיה גדולה ומשטחים.

7. אופים בתנור למשך 15-20 דקות – מערבבים כל 5 דקות.

8. מוציאים מהתנור כשהשיבולת שועל משחימה מעט.

9. הנה הטריק שישדרג את הגרנולה שלכם!

אחרי שהוצאתם מהתנור – תוסיפו את התוספות (האגוזים/הצימוקים וכו').

ככה הם לא יישרפו בתנור וישמרו על הערך התזונתי שלהם 🙂 – פשוט וגאוני!

הגרנולה יכולה להיות נהדרת כתוספת למעדן תפוחים 🙂

רוצה לקבל מתכונים פשוטים, מהירים וטעימים?

מתכונים בריאים מתכונים דיאטטים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

10 תגובות

  1. סיגל הגב 19 במאי 2016 בשעה 8:28

    היי סאלי,
    תשמעי אני תמיד קונה גרנולה מוכנה כזאת וראיתי את המתכון,
    הוא נראה לי ממש פשוט אז חשבתי לנסות והוא יצא מה זה מעולה!
    אני ממש בשוק כמה שזה קל להכין גרנולה.
    והטיפ שלך למנוע מהפירות היבשים להשרף- פשוט וגאוני!

    • יאמי מאמי הגב 19 במאי 2016 בשעה 14:00

      שמחה שהכנת… זה באמת הבדל עצום בין הקנוי לביתי 🙂

  2. נעמי הגב 21 ביוני 2016 בשעה 8:27

    מתכון מעולה!!!

    • יאמי מאמי הגב 21 ביוני 2016 בשעה 13:54

      תודה נעמי!

  3. איריס הגב 30 ביוני 2016 בשעה 19:25

    כף אחת של שמן קוקוס מספיקה לכל הגרנולה?
    אני בד"כ מוסיפה 150 גרם חמאה…

    • יאמי מאמי הגב 30 ביוני 2016 בשעה 20:17

      כן איריס,
      זה מספיק, לא צריך יותר מזה 🙂

  4. מורן הגב 12 ביולי 2016 בשעה 11:40

    גרנולה מדהימה!
    פעם ראשונה שאני מנסה והיא יצאה פשוט מושלם!

    • יאמי מאמי הגב 12 ביולי 2016 בשעה 22:23

      כיף לשמוע!
      שיהיה בתאבון! 🙂

  5. אורלי הגב 18 ביולי 2016 בשעה 20:21

    הכנתי ויצא מעולה!
    רציתי לדעת, בגלל שזו כמות גדולה ורק אני אוכלת את זה בבית-
    אפשר לשים את זה במקפיא?

    • יאמי מאמי הגב 21 ביולי 2016 בשעה 10:36

      הי אורלי,
      את הגרנולה כדאי לאחסן במקרר 🙂
      היא נשמרת כחודשיים.

השארת תגובה

ביטול

‎
מתכונים פופולאריים
שניצלונים בשומשום לילדים
עוגת שוקולד עם קרם בננות
כדורי חלבה תוצרת בית
קרעפלך מוקפץ עם ירקות
אוכל אמיתי ב-10 דקות!
תנו לנו לייק
‎
תגיות מתכונים
אוכל לפיקניק ולטיולים אוכל שילדים אוהבים ארוחת בוקר ארוחת ערב ארוחת עשר ארוחת צהריים ארוחת צהרים חנוכה כתבות ללא גלוטן ממרחים מתכונים בריאים מתכונים דיאטטים מתכונים לאירוח מתכונים לראש השנה מתכונים לשבת סדנאות סרטונים עוגה לשבת עוגות לשבת עוגות מושקעות עוגות פרווה עוגות פשוטות עוגיות קלות להכנה
הצטרפי לדיוור שלנו:
עקבי אחרינו:
  • Facebook
  • YouTube
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס