גלידת ריבת חלב עם אגוזי פקאן סיניים היא שילוב מנצח לקיץ! 🙂
ההכנה כל כך קלה וכוללת רק 4 מרכיבים!
החלב המרוכז צריך להיות קר- מכניסים אותו למקרר לילה לפני ההכנה.
המרקם של הגלידה הזו יוצא בדיוק כמו גלידת שמנת והיא בטעם שמנתי שאי אפשר להפסיק לאכול.
מהמתכון יוצא קופסא של שני ליטר גלידה.
מצרכים:
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 פחית חלב מרוכז- קר
50 גרם אגוזי פקאן סיני, קצוצים
2 כפות ריבת חלב
אופן ההכנה:
1. מקציפים את השמנת מתוקה עם התמצית וניל עד שהיא מתייצבת.
2. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד כחצי דקה, עד שהכל מתאחה.
3. מוסיפים את הפקאן הסיני.
4. מחממים מעט את הריבת חלב במיקרו, כ-20 שניות.
5. מוסיפים את הריבת חלב ומערבבים.
6. מעבירים את הגלידה לקופסא ומכניסים למקפיא.
7. מקפיאים לפחות 6 שעות, עדיף לילה.
אוכלים ומתענגים! 🙂
אפשר גם להכין גלידת וניל או שוקולד 🙂
מתכון מדליק! חייבת לנסות!
מאיפה קנית את הקופסאות גלידה?