גלידת יוגורט ואננס בתוספת קוקוס קלוי- המרענן החדש הרשמי של הקיץ 🙂
הגלידה הזו היא פשוט קסם- לא צריך להכין מראש ולחכות!
מערבלים הכל במעבד מזון, מכניסים למקפיא ל10 דקות ויש גלידה במרקם סורבה מוכנה לאכילה
וטעימה בטירוף! 🙂
מצרכים:
1 קופסת שימורים פרוסות אננס (משקל- 825 גרם)
1 כף מיץ לימון טרי
1 גביע יוגורט יווני (130 גרם)
3 כפות דבש
2 כפות קוקוס קלוי
אופן ההכנה:
1. מסננים את האננס מהמיץ.
2. חותכים את פרוסות האננס לחצאים, מניחים בקופסא ומקפיאים למשך הלילה.
3. מניחים את האננס במערבל מזון.
4. מוסיפים את מיץ הלימון, היוגורט והדבש ומערבלים כ-5 דקות.
5. כשהכל נטחן ומוכן- מתקבל מרקם של סורבה.
6. מוסיפים את הקוקוס הקלוי ומערבבים עם לקקן.
7. מעבירים למקפיא ל-10 דקות בלבד!
יש גלידה מוכנה! אפשר להוציא בכף ולהתחיל לאכול 🙂
אם נשאר מהגלידה-
מכניסים למקפיא אבל צריך לחכות 10 דקות אחר כך שתתחמם בחוץ,
לפני שמתחילים לאכול אותה 🙂
יש גם מתכון לגלידת שמנת עם ריבת חלב ואגוזי פקאן סיני- ללא צורך במכונה!
יש לי רק מילה אחת להגיד על הגלידה הזו- וואו!!!!
תודה ורד!
שמחה לשמוע שאהבתם! 🙂
היי סאלי, האם אפשר לעשות את זה עם מנגו?
היי טל,
נשמע טעים!
תחתכי את המנגו לקוביות ותקפיאי,
כמו שעושים עם האננס..
מראה לי שייצא טעים מאוד 🙂
טעים טעים טעים!
תודה! 🙂