גלידת וניל מתוקה ואיכותית, מתאימה לעוגות שוקולד נימוחות ורכות או לפאי תפוחים 🙂
ההכנה כל כך קלה ופשוטה- באמת מדהים!
אגב, גלידת הוניל יכולה לשמש כבסיס לגלידות נוספות- פשוט תוסיפו לה תופסות שאתם אוהבים:
סוכריות, פירות, דובדבנים, אגוזים, שקדים, וכו'.
את החלב המרוכז מכניסים לילה לפני למקרר, חשוב שהוא גם יהיה קר.
מהמתכון יוצא קופסא של שני ליטר גלידה.
מצרכים:
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית וניל איכותית
1 פחית חלב מרוכז- קר
אופן ההכנה:
1. מקציפים את השמנת מתוקה עם התמצית וניל עד שהיא מתייצבת.
2. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד כחצי דקה, עד שהכל מתאחה.
3. מעבירים את הגלידה לקופסא ומכניסים למקפיא.
4. מקפיאים לפחות 6 שעות, עדיף לילה.
אוכלים ומתענגים! 🙂
אפשר להכין גם גלידת שוקולד משובחת!
מה זה תמצית וניל איכותית?
איפה קונים?
תמצית וניל איכותית היא תמצית וניל מרוכזת,
קונים אותה בחנויות שמתמחות באפיה 🙂
איזה גלידה מדהימה יצאה!
שמחה לשמוע שהיה מוצלח ליטל!
גלידה מצויינת!
שמחה לשמוע שאהבת ורדית!
הוספתי שברי עוגיות אוראו. יצאה גלידת וניל עוגיות מעולה.
תודה על כל המתכונים הנהדרים
בכיף! שמחה לשמוע שאהבת 🙂
הוספתי פירורי עוגיות אוראו וכמו שהבן שלי הקטן אומר"זה יותר טעים ממה שמוכרים בחנות "
איזה כיף! שמחה לשמוע!
וזה באמת יותר טעים ממה שיש בחנות 🙂