גלידת וניל עם פצפוצי שוקולד- גלידה מדליקה להכנה וסופר קלה!
צריך לשים את החלב המרוכז לילה לפני במקרר כדי שגם הוא יהיה קר.
מהמתכון יוצא קופסא של שני ליטר גלידה.
מצרכים:
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל איכותית
100 גרם שוקולד חלב (1 חבילה)
1 פחית חלב מרוכז- קר
אופן ההכנה:
1. מחממים את השוקולד החלב במיקרוגל עד להמסה, מניחים במקרר שיתקרר בנתיים.
2. מקציפים את השמנת מתוקה עם התמצית וניל עד שהיא מתייצבת.
3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד כחצי דקה, עד שהכל מתאחה.
4. מוסיפים את השוקולד לתערובת.
5. מעבירים את הגלידה לקופסא ומכניסים למקפיא.
6. מקפיאים לפחות 6 שעות, עדיף לילה.
תענגים על כל ביס! 🙂
אפשר גם להכין גלידת ריבת חלב עם אגוזי פקאן סיני 🙂
מדליק!
אפשר לשים שוקולד מריר במקום חלב?
אפשר לנסות ולראות איך זה ייצא 🙂
גלידה טעימה! סוף הדרך!
כיף לשמוע דליה!
עשיתי עם שוקולד מריר ויצא טעים בטירוף! 🙂
תודה על המתכון הכל כך קל!
בכיף! 🙂
גלידה מעולה!!
פעם שניה שאני מכינה לפי המתכון שלך ויוצא פשוט מצויין!
שמחה לשמוע שאהבת שושי! 🙂
הי שלום לך מור!יש לי שאלה שלא קשורה למתכון.הכוס הורודה והכפית המיועדת להגשת גלידה לילדים מצאו חן בעיני .איפה משיגים אותן?
היי מלכה,
קניתי את הכוסות והכפיות במקס סטוק 🙂
שבת שלום,
סאלי