המצרכים-
6-7 גזרים גדולים מקולפים וחתוכים לאלכסונים נאים
3 כפות מייפל טבעי
1 כפית תבלין ג'ינג'ר טחון
1 כפית תבלין כוסברה טחונה
כמה ענפי תימין טרי
גרגירי רימון
אופן ההכנה-
1. מסדרים בתבנית את הגזרים ומפזרים את עלי התימין.
2. מערבבים בקערית את המייפל והתבלינים ושופכים מעל הגזרים.
3. מערבבים היטב, מכסים בנייר כסף ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
4. לאחר 30 דקות אפייה, מורידים את הכיסוי, מערבבים את הגזרים ואופים עוד כ-20 דקות ללא כיסוי.
5. מעבירים לצלחת הגשה נאה ומקשטים בגרגירי רימון.
המתכון באדיבות-
מנת ילדים– בריאות במנות קטנות- ליאת, אמא לשני בנים ומקימת האתר מנת ילדים.מאז ומתמיד אהבתי אוכל. לבשל, לאכול, לצלם, לקרוא… מאז שנולדו ילדיי התחלתי להבין כמה האוכל משחק תפקיד חשוב בבריאות שלהם. אתר מנת ילדים הוקם למען כל אותם הורים שמחפשים פתרונות קצת יותר בריאים לארוחות הערב המשפחתיות, שרוצים לקבל רעיונות לימי הולדת בלי המון חטיפים וממתקים, שרוצים יותר בריא בלי לוותר על ההנאה והטעם.
אתר מנת ילדים: http://www.childrensplate.com/
לדף הפייסבוק של מנת ילדים: https://www.facebook.com/manatyeladim/