• Facebook
  • YouTube
יאמי מאמי
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית

ראשי » ילדים » אוכל שילדים אוהבים » גבינת שמנת תוצרת בית

גבינת שמנת תוצרת בית

גבינת שמנת תוצרת בית

זמן עבודה 10 זמן הכנה 10 חלבי רמת השקעה 1

 

אם כבר לאכול גבינת שמנת אז כזו שמכינים בבית,

גבינת שמנת שיוצאת כל כך טעימה ובדיוק 10 דקות לוקח להכין אותה 🙂

אחרי שתכינו אותה- לא תקנו שוב את הרגילה מהמדף 🙂

מצרכים:

3 גביעים שמנת חמוצה- 15% שומן

1 גביע אשל

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים בקערה.

2. מכניסים לחיתול בד ותולים על הברז של הכיור ללילה שלם.

3. מוציאים מהחיתול ומעבירים לקופסא.

מאחסנים במקרר 🙂

טיפ לגבי הבד חיתול- משתמשים בבד שלא כובס במכונה עם אבקת כביסה,

שוטפים ומכבסים אותו עם סבון כלים ותולים לייבוש.

יש עוד המון מתכונים חלביים מהממים בבלוג 🙂

רוצה לקבל מתכונים פשוטים, מהירים וטעימים?

ארוחת בוקר ארוחת ערב ארוחת עשר ממרחים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. שי הגב 3 ביולי 2016 בשעה 19:53

    נשמע ממש פשוט וקל 🙂
    שווה לנסות!

    • יאמי מאמי הגב 3 ביולי 2016 בשעה 20:41

      שמחה לשמוע שאהבת שי!

  2. סמדר הגב 3 ביולי 2016 בשעה 21:10

    סאלי נגיד שאני רוצה לשדרג רת זה לגבינת שומית (זוכרת שהייתה פעם) או לבורסאן הצרפתית, באיזה שלב כדאי לדעתך לשים את השום ועשבי התיבול בעירבוב הראשוני של התערובת או לאחר שהתמצקה לגבינה.
    תודה רבה. את כזאת כישרונית!

    • יאמי מאמי הגב 3 ביולי 2016 בשעה 21:46

      הי סמדר,
      כל תוספת לגבינה מוסיפים אחרי שהיא התמצקה..
      לא לפני כדי שזה לא יתסיס את התערובת ויקלקלק אותה.
      את יכולה להוסיף עשבי תיבול, שום מגורר, סלמון מעושן, זיתים וכו'.
      שיהיה בתאבון! 🙂

  3. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגב 4 ביולי 2016 בשעה 5:24

    תודה, פשוט ונפלא

    • יאמי מאמי הגב 4 ביולי 2016 בשעה 7:51

      בכיף! 🙂

  4. הדס הגב 10 ביולי 2016 בשעה 9:17

    איזו גבינה טעימה יצאה!
    הרבה יותר טעימה ממש שקונים בחנויות!

    • יאמי מאמי הגב 10 ביולי 2016 בשעה 12:32

      מעולה!
      שיהיה בתאבון!

  5. נגה הגב 18 ביולי 2016 בשעה 19:34

    הכנתי והוספתי עירית- וואו! באמת מעולה!

    • יאמי מאמי הגב 21 ביולי 2016 בשעה 10:44

      שמחה שאהבת נגה! 🙂

  6. לירון הגב 26 ביולי 2016 בשעה 6:58

    זה בסדר להשאיר את הגבינה על הברז בכיור כל הלילה ? לא יתקלקל ?

    • יאמי מאמי הגב 26 ביולי 2016 בשעה 8:10

      הי לירון,
      אני מכינה ככה את הגבינה כבר הרבה שנים.. מעולם לא התקלקל
      אבל אם את חוששת- את יכולה לשים את הגבינה בחיתול,
      ולהשאיר עם מסננת וקערה במקרר לכל הלילה,
      רק שיהיה מספיק רווח בין המסננת לקערה 🙂

  7. רחלי הגב 1 בספטמבר 2016 בשעה 18:03

    זה משנה איזו שמנת? 27%, 9%…

    • יאמי מאמי הגב 1 בספטמבר 2016 בשעה 18:28

      הי רחלי,
      הכוונה לשמנת חמוצה שיש בה 15% שומן,
      תיקנתי במתכון שיהיה יותר ברור 🙂

  8. ליאת הגב 19 באוקטובר 2016 בשעה 22:01

    כבר שלוש פעמים הכנתי את הגבינת שמנת והיא יצאה מעולה כל פעם!
    בחיי שהיא יוצאת יותר טעימה מהקנויה!

    • יאמי מאמי הגב 2 בנובמבר 2016 בשעה 7:33

      מסכימה עם כל מילה!
      שמחה לשמוע שאהבת! 🙂

השארת תגובה

ביטול

‎
מתכונים פופולאריים
שניצלונים בשומשום לילדים
עוגת שוקולד עם קרם בננות
כדורי חלבה תוצרת בית
קרעפלך מוקפץ עם ירקות
אוכל אמיתי ב-10 דקות!
תנו לנו לייק
‎
תגיות מתכונים
אוכל לפיקניק ולטיולים אוכל שילדים אוהבים ארוחת בוקר ארוחת ערב ארוחת עשר ארוחת צהריים ארוחת צהרים חנוכה כתבות ללא גלוטן ממרחים מתכונים בריאים מתכונים דיאטטים מתכונים לאירוח מתכונים לראש השנה מתכונים לשבת סדנאות סרטונים עוגה לשבת עוגות לשבת עוגות מושקעות עוגות פרווה עוגות פשוטות עוגיות קלות להכנה
הצטרפי לדיוור שלנו:
עקבי אחרינו:
  • Facebook
  • YouTube
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס