![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
בריושים קטנים, שובבים, מלאים בפצפוצי שוקולד 🙂
הבצק של הבריושים יוצא רך מאוד ומאוד טעים, אפשר למרוח בפנים חמאה וזה תענוג אמיתי!
את הבריושים אפשר לעשות בלחמניות או בתבניות קאפקייקס אישיות.
מהמתכון יוצאים כ- 25 בריושים בתבנית קאפקייק.
מצרכים:
3 ורבע כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
1 וחצי כפות שמרים יבשים
1/2 כוס חלב
5 ביצים
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
50 גרם פצפוצי שוקולד מריר
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים בקערה, למעט החמאה ופצפוצי השוקולד.
2. לשים את הבצק עד שהוא אחיד.
3. מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש את הבצק.
4. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה.
5. מוציאים מהמקרר, מוסיפים את פצפוצי השוקולד ולשים.
6. מחלקים ל-2 כדורים, כל כדור מחלקים לכדורים קטנים ומכניסים לתבניות קאפקייק אישיות.
7. מכסים במגבת ומתפיחים כ-5-7 דקות, הבצק תופח במהירות.
8. אופים בתנור, 180 מעלות, 10-15 דקות.
אפשר להקפיא חלק מהבריושים כשהם יוצאים מהתנור.
יש גם מתכון מעולה לקוראסון שוקולד צרפתי אמיתי 🙂
נראה כל כך מושחת וטעים!
תודה שלי! 🙂
הכנתי אתמול ויצא פשוט מעולה!
היה מאוד מאוד טעים!
יופי אנסטסיה,
שמחה לשמוע! 🙂