אני מאוד אוהבת מתכונים קלים ומהירים להכנה שיוצאים מעולה, כאלה שלא דורשים הרבה תשומת לב וסבלנות.
זה מתכון שאני מכינה המון! הוא גם בריא, גם מזין ומלא בויטמינים והכי פשוט בעולם להכין אותו.
מכניסים הכל לתבנית, שולחים לתנור וזהו! 🙂
מצרכים:
1 חבילה ברוקולי קפוא
6 עגבניות שרי
3 כפות שמן זית
1 כף מלח ים אטלנטי (אפשר מלח רגיל)
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
2. בתבנית פיירקס שופכים את הברוקולי.
3. מפזרים עגבניות שרי שלמות בין חתיכות הברוקולי.
4. מפזרים את שמן הזית והמלח.
5. מכסים במכסה זכוכית או בנייר כסף ואופים בתנור ל- 25-30 דקות.
6. נועצים מזלג בברוקולי לראות אם הוא מוכן.
אפשר להכין ביחד עם צ'יפס אפוי בתנור 🙂
מתכון מוצלח וטעים!
תודה
בכיף!
הכנתי לשבת ויצא מצוין!
מעולה! איזה כיף לשמוע! 🙂
אפשר לשים ברוקולי טרי במקום קפוא?
הי טלי,
לא חושבת שברוקולי טרי ייצא מוצלח במקרה הזה,
אבל לא ניסיתי..
נראה לי שעדיף הקפוא כי הוא כבר עבר תהליך של חצי בישול. 🙂