מתכון מעולה לבראוניז! כאן הפחתתי את כמות החמאה ובמקומה יש רסק תפוחים שעושה עבודה מעולה. 🙂
את הרסק ממש לא מרגישים אחרי האפייה- טעמו נעלם לחלוטין.
את הרסק אפשר לקנות או להכין – כאן המתכון להכנת רסק תפוחים קל ומהיר.
מצרכים:
50 גרם חמאה
200 גרם שוקולד
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס רסק תפוחים
2 ביצים
1 כוס קמח
אופן ההכנה:
1. לוקחים תבנית פיירקס שתכנס לתנור ובה נאפה את הבראוניז.
2. שוברים את השוקולד המריר בתוך התבנית ומעל מוזגים את השמן.
3. ממיסים הכל במיקרוגל (כדקה – דקה וחצי, עד שהכל נמס).
4. טורפים במטרפה ומוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר.
5. את הקמח משאירים לסוף אחרי שהכל התאחה ואז מוסיפים אותו בבת אחת ומערבבים.
6. מיישרים את הבלילה בתבנית.
7. מכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-10-15 דקות.
8. מוציאים, מחכים שיתקרר.
מניחים כדור גלידה ליד ונהנים.
יש גם מתכון מעולה לגלידת וניל מ-3 מרכיבים ובלי מכונה 🙂
איזה פטנט מדליק לחסוך בכמות החמאה במתכון.
אגב, איפה קונים רסק תפוחים?
אפשר לקנות רסק תפוחים בכל סופר.
יש בקופסאות שימורים ויש בפלסטיק,
אבל ממש פשוט להכין וצירפתי את המתכון בפוסט 🙂
הכנתי ויצא מעולה!
לא מרגישים את התפוחים בכלל.
מעולה! 🙂
בראוניז ממש נימוחים וטעימים!
ממליצה לכל מי שרוצה להכין עוגה מהירה וטעימה!
תודה נטלי!