בראוניז זו עוגה שתמיד כיף להתפנק איתה – גם בקיץ וגם בחורף. 🙂
זה המתכון לבראוניז פרווה נימוח ורך שגם ממש קל להכנה.
את כל החומרים שמים מראש בתבנית הפיירקס שתכנס לתנור אח"כ.
פטנט להכנת המתכון בלי כלים בכלל. 🙂
מצרכים:
1/2 כוס שמן קנולה/קוקוס
200 גרם שוקולד
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס קמח
1/2 כוס אגוזים קצוצים (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. לוקחים תבנית פיירקס שתכנס לתנור ובה נאפה את הבראוניז.
2. שוברים את השוקולד המריר בתוך התבנית ומעל מוזגים את השמן.
3. ממיסים את הכל במיקרוגל (כדקה – דקה וחצי, עד שהכל נמס).
4. מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר ומערבבים היטב.
5. את הקמח משאירים לסוף אחרי שהכל התאחה ואז מוסיפים אותו בבת אחת ומערבבים.
6. מיישרים ומפזרים את האגוזי מלך הקצוצים.
7. מכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-10-15 דקות.
8. מוציאים, חותכים, מתאפקים עד שיתקרר ונהנים!
יש גם מתכון נהדר לבראוניז שוקולד עם תפוחים : )
היי סאלי,
איפה קונים שמן קוקוס?