![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
בראוניז מתאיים לכל מצב ולכל ארוע – גם בפסח אפשר להכין אותם ממש בקלות ולהתענג עליהם. 🙂
ההכנה שלהם ממש קלה, מהירה ופשוטה ואת הכל עושים מראש בתוך הפיירקס שנאפה בתנור.
ככה אין כלים ואין בלאגן. 🙂
מצרכים:
1/2 כוס שמן
150 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס סוכר
2 ביצים
1/2 כוס רסק תפוחים
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קמח תופח כשר לפסח
לקישוט
1/2 כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
1. לוקחים תבנית פיירקס שתכנס לתנור ובה נאפה את הבראוניז.
2. שוברים את השוקולד המריר לתוך התבנית, מעל מוזגים את השמן וממיסים במיקרוגל (כדקה – דקה וחצי, עד שהכל נמס).
4. טורפים במטרפה ומוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר, למעט הקמח והאגוזים.
5. אחרי שהכל התאחה – מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים.
6. מיישרים ומפזרים את האגוזי מלך הקצוצים.
7. מכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-10-15 דקות.
7. מוציאים, מקררים ונהנים מבראוניז מעולים כשרים לפסח. 🙂
יש גם מתכון לעוגת שוקולד קלה וטעימה מאוד לפסח!