![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
בראוניז נימוחים- השילוב של השוקולד והגבינה הוא פשוט שילוב מנצח.
חטא מתוק שאני מרשה לעצמי רק בשבועות 🙂
מצרכים:
לשכבת השוקולד-
100 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס סוכר
3 ביצים
5 כפות חלב
1 וחצי כוסות קמח
לשכבת הגבינה-
2 שמנת חמוצה
1 ביצה
1/3 כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
1. שוברים את השוקולד המריר בתוך קערה ומעל מניחים את החמאה.
2. ממיסים הכל במיקרוגל ( כדקה – דקה וחצי, עד שהכל נמס).
3. מחממים את התנור ל-160 מעלות.
4. טורפים במטרפה ומוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר, למעט הקמח.
5. מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים כמה שפחות, כדי שהעוגה תצא רכה.
6. מערבבים את חומרי שכבת הגבינה ביחד.
7. מניחים בתבנית 3/4 מכמות שכבת השוקולד ומעל את כל שכבת הגבינה.
8. מהשוקולד שנשאר- מניחים עם כפית על שכבת הגבינה.
9. בעזרת שיפוד עץ מסובבים בין השוקולד לגבינה כדי ליצור צורות יפות.
10. מכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-10-15 דקות.
אם נשאר משהו מהעוגה- תשמרו אותה במקרר וחצי שעה לפני ההגשה כדאי להוציא.
יש עוד המון מתכונים מהממים לשבועות! 🙂
איזה שוקולד שמת במתכון? מריר או חלב?
שוקולד מריר-
מעדכנת את המתכון 🙂
הכנתי לשבועות ויצא מאוד מוצלח!
מעולה!
הי סאלי,
רק רציתי להגיד לך שהכנתי את זה לשבועות,
הבנתי למה את קוראת חטא מתוק,
אי אפשר להפסיק לאכול מזה!
צודקת! 🙂
אפשר לשים גבינה לבנה במקום שמנת חמוצה?
כן, אין בעיה להחליף 🙂
אפשר בלי מוצרי חלב-פרווה
היי אתי!
את המתכון הזה אי אפשר פרווה,
יש לך כאן מתכון לבראוניז פרווה-
http://www.yummy-mammy.co.il/%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%96-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%94/