מתכון שהכי מתאים להכין לחגיגות על האש של יום העצמאות –
קינוח קל ומהיר, פרווה ומלא בקישוטים של על האש: נקניקיות, סטייקים ושיפודים 🙂
מהמתכון יוצאים 9 מנות גדולות של בראוניז על מקל.
שיהיה חג עצמאות שמח!
מצרכים:
לבראוניז-
200 גרם שוקולד
1/2 כוס שמן
1/2 כוס חלב קוקוס
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
1 כוס קמח
קמצוץ מלח
לקישוט-
9 מקלות ארטיקים
סוכריות קישוט אדומות או כתומות
50 גרם שוקולד מריר מומס
לנקניקיות- חבילת סוכריות MIKE-LIKE
לסטייקים- 9 סוכריות טופי קרמל
לשיפודים- סוכריות גומי חתוכות
אופן ההכנה:
1. שוברים את השוקולד המריר, מעל מוזגים את השמן וחלב הקוקוס.
2. ממיסים את הכל במיקרוגל (כדקה – דקה וחצי, עד שהכל נמס).
3. מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר ומערבבים היטב.
4. את הקמח משאירים לסוף אחרי שהכל התאחה, מוסיפים אותו בבת אחת ומערבבים כמה שפחות.
5. מחלקים ל-3 תבניות אינגליש קייק חד"פ (מקל אח"כ על החיתוך, במקום תבנית גדולה)
6. מכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-10-15 דקות.
7. מקררים את הבראוניז לחלוטין.
8. מפרקים את התבנית, חותכים כל אינגליש קייק ל-3 מרובעים גדולים.
9. לכל ריבוע שמים מקל ארטיק עד האמצע שלו.
10. מרטיבים מעט עם מים ואז מפזרים את סוכריות הקישוט האדומות.
11. משרטטים פסים עם השוקולד המומס (בתוך שקית עם חור קטן).
12. מכינים את הקישוטים!
שיפודים- סוכריות גומי חתוכות שמשפדים על קיסם שיניים.
סטייקים- מחממים מעט את הסוכריות טופי שיתרככו (10 שניות במיקרו) ומפסלים צורת סטייק.
נקניקיות- עושים פסים על הסוכריות עם השוקולד המומס.
13. מקשטים את הבראוניז!
חג עצמאות שמח! 🙂
למתכונים קינוחי פרווה נוספים- לחצו כאן!
וואו נשמע מעולה! אנסה ביום חמישי! תודה
מקסים יצירתי ביותר
מותר חלב רגיל?
בוודאי 🙂
רק רציתי להגיד לך שניסיתי את המתכון והוא יצא מ-ע-ו-ל-ה!
כל מי שהיה בשולחן התלהב מהרעיון!
תודה רבה! 🙂
התחשק לי להכין משהו מעניין,
אז ניסיתי את המתכון בלי הקישוטים של המנגל ויצא מאוד טעים!
שמחה לשמוע אפרת!