בקר מוקפץ עם ברוקולי zu מנה מאוד טעימה.
מהמתכון יוצאות כ-3 מנות מכובדות, שאפשר לאכול עם אורז או נודלס ליד.
מצרכים:
150 גרם בקר, שייטל/ סינטה- חתוך לרצועות
1 כף שמן רגיל
1 כף שמן שומשום
1 גזר, חתוך לרצועות
1 בצל, חתוך לפרוסות
1/2 חבילת ברוקולי קפוא ( כ-400 גרם ברוקולי)
1 כף גדושה סוכר חום
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
1. מחממים בווק את שמן השומשום והשמן הרגיל.
2. מניחים את הבשר ומקפיצים עד שהוא משחים מכל צדדיו.
3. מזיזים הצידה ומוסיפים את הבצל, משחימים מכל הצדדים.
4. מוסיפים את הגזר, מכסים את הווק ומבשלים כ-5 דקות.
5. מוסיפים את הברוקולי ומכסים לעוד 10 דקות.
7. מערבבים, בודקים את התיבול ומתקנים אם צריך.
אפשר להכין ליד אורז לבן שיוצא אחד אחד במהירות ובקלות! 🙂
יצא מנה משגעת!
תודה!
בכיף עמית!
שמחה שאהבת! 🙂