![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
הכנת ארטיקים בבית היא מלאכה פשוטה ואפשר להכין ביחד עם הילדים,
הבסיס הוא לימונדה ואת הפירות אפשר להחליף למה שיש במקרר:
קיווי, דובדבנים, אפרסקים, נקטרינות, מלון וכו'.
מצרכים:
1/2 כוס מים רותחים
3 כפות סוכר
2 כוסות מים
3 כפות מיץ לימון טרי או קפוא
5 דובדבנים, חצויים, ללא גרעין
1 נקטרינה פרוסה לפרוסות
אופן ההכנה:
1. מערבבים את המים הרותחים עם הסוכר, עד שהכל נמס.
2. מוסיפים את שאר המים ומיץ הלימון.
3. נותנים לילדים למלא את מיכלי הארטיקים בפירות.
4. מוזגים לתוכם את המים.
5. מכניסים את מקלות הארטיק.
6. מקפיאים ל-24 שעות.
יש גם מתכון מעולה לגלידת ריבת חלב ופקאן סיני 🙂
וואו! מהממם!
תודה! 🙂
מה הכוונה מיץ לימון קפוא?
מיץ לימון של פריגת שקונים קפוא.
הכנתי עם הילדים ויצא מצויין!
הרבה יותר טוב מאשר הארטיק הקפוא המוכן 🙂
איזה כיף לשמוע!
שיהיה בתאבון! 🙂
הכנתי לילדים עם אפרסקים ויצא טעים 🙂
מעולה! תהנו! 🙂
במקרה ראיתי את הפוסט שלך בפייסבוק והחלטתי לנסות..
הכנו היום אחה"צ עם הפירות שהיו לי בבית והילדים מאוד נהנו
מהרעיון 🙂
מחר נאכל אותם בחצר. תודה.
מעולה!
שיהיה בתאבון! 🙂
שאלה..
אפשר לוותר על הסוכר במתכון?
לא כדאי לוותר על הסוכר,
אחרת זה יוצא לא מתוק והילדים פחות אוהבים.
נראה מהמם אבל הפירות נשארים אכילים? הם לא קופאים?
ועוד שאלה…איך הכי קל להוציא את הארטיק מהמיכל? כל פעם שניסיתי הארטיק נשאר בפנים והמקל נשלף החוצה
המון תודה
היי דנה!
שמחה שאהבת!
הפירות קופאים אבל הם בהחלט אכילים 🙂
לגבי הוצאת הארטיק מהמיכל-
תשימי את הקופסא מתחת לזרם של מים פושרים מהברז ואז תשלפי והארטיק ייצא בקלות 🙂