מנה להכנה בציק צק, מכניסים הכל לסיר ויש אוכל חם על השולחן 🙂
מצרכים:
1 בצל, חתוך לקוביות
2 כוסות אפונה וגזר קפוא
1 עגבניה, חתוכה לקוביות
1 כף רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל, עד שמשחים.
2. מוסיפים את האפונה וגזר והעגבניה, ממלאים מים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את הרסק והתבלינים ומבשלים על אש קטנה עוד כ-15 דקות, עד שהכל מתרכך.
אפשר להכין ביחד עם אורז צהוב או לבן 🙂
כף רסק מספיקה?
כן, זה מספיק 🙂
טעים!
תודה מאי! 🙂