![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
מנה מבית סבתא במקור ואין מישהו מהנכדים שלא אוהב אותה 🙂
מנה כל כך קלה ופשוטה להכנה שתמיד כיף להכין ועוד יותר כיף לאכול.
מצרכים:
1 בצל, חתוך לקוביות
2 כוסות אפונה קפואה
1 עגבניה, חתוכה לקוביות
1 כף רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1 כפית אבקת מרק
מעט מלח/פלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל, עד שמשחים.
2. מוסיפים את האפונה והעגבניה, ממלאים מים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את הרסק והתבלינים ומבשלים על אש קטנה עוד כ-15 דקות, עד שהאפונה מתככת.
אפשר להכין ביחד עם אורז צהוב או לבן 🙂
הכנתי! יצא מעולה!
תודה רבה על כל המתכונים!
בכיף! 🙂
יצא טעים!
שיהיה בתאבון!