סוג של ספגטי בולונז אבל עשיר יותר ורך יותר לילדים – ההודו הוא בשר רך שמחליף את הבקר,
והבטטה מוסיפה מתיקות למתכון.
זוהי מנה שילדים מאוד אוהבים. 🙂
מצרכים:
1/2 חבילה אטריות רחבות
1 בצל
300 גרם הודו טחון
1 בטטה גדולה מגוררת
1/2 כוס מים
1/2 פחית עגבניות מרוסקות (800 גרם)
2 כפות רסק
1 כף בזיליקום יבש
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת מרק
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר ומכינים את האטריות לפי מידת העשיה שאתם אוהבים.
2. מטגנים את הבצל במעט שמן.
3. מזיזים את הבצל הצידה ומוסיפים לסיר את ההודו הטחון, מטגנים אותו עד שהוא צלוי היטב.
4. מוסיפים את הבטטה המגוררת והמים ומבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה.
5. מוסיפים את הרסק ומערבבים עד שהוא מתאחה עם המים.
6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ- 20 דקות.
7. מערבבים את האטריות ביחד עם הרוטב בסיר ומגישים. 🙂
טיפ קטן – אם אתם רוצים שהאטריות לא ידבקו אחת לשניה – תוסיפו להם שמן זית לאחר הסינון.
הכנתי והילדים פשוט טרפו.. האטריות יצאו ממש רכות ונימוחות ויצא ממש טעים!
תודה על כל המתכונים!
בכיף 🙂
יצאה מנה רכה ונימוחה..
ממש טעים.
מעולה! בתאבון 🙂
מה הכוונה איטריות רחבות? איטריות כאלו ששמים בפשטידת פסטה?
מבשלים אותם רגיל?
כן, אטריות של פשטידה,
מבשלים אותם קצת פחות מפסטה רגילה.
מנה רכה ונימוחה לילדים-
הכל התחסל!
מעולה!
כיף לשמוע! 🙂
יצא טעים מאוד!
נהנית מאוד מהאתר שלך!
כיף לשמוע!
תודה! 🙂
אפשר לשים בקר טחון במקום הודו?
כן, אפשר להחליף לבקר טחון 🙂