• Facebook
  • YouTube
יאמי מאמי
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית
  • יצירת קשר
  • מגזין יאמי
  • קטגוריות מתכונים
  • מתחם הסדנאות
  • דף הבית

ראשי » בישול » אטריות רחבות ברוטב בולונז הודו

אטריות רחבות ברוטב בולונז הודו

אטריות רחבות ברוטב בולונז הודו

זמן עבודה 10 גרף-15 בשרי רמת השקעה 1

 

סוג של ספגטי בולונז אבל עשיר יותר ורך יותר לילדים – ההודו הוא בשר רך שמחליף את הבקר,

והבטטה מוסיפה מתיקות למתכון.

זוהי מנה שילדים מאוד אוהבים. 🙂

מצרכים:

1/2 חבילה אטריות רחבות

1 בצל

300 גרם הודו טחון

1 בטטה גדולה מגוררת

1/2 כוס מים

1/2 פחית עגבניות מרוסקות (800 גרם)

2 כפות רסק

1 כף בזיליקום יבש

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית אבקת מרק

אופן ההכנה:

1. מרתיחים מים בסיר ומכינים את האטריות לפי מידת העשיה שאתם אוהבים.

2. מטגנים את הבצל במעט שמן.

3. מזיזים את הבצל הצידה ומוסיפים לסיר את ההודו הטחון, מטגנים אותו עד שהוא צלוי היטב.

4. מוסיפים את הבטטה המגוררת והמים ומבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה.

5. מוסיפים את הרסק ומערבבים עד שהוא מתאחה עם המים.

6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ- 20 דקות.

7. מערבבים את האטריות ביחד עם הרוטב בסיר ומגישים. 🙂

טיפ קטן – אם אתם רוצים שהאטריות לא ידבקו אחת לשניה – תוסיפו להם שמן זית לאחר הסינון.

רוצה לקבל מתכונים פשוטים, מהירים וטעימים?

אוכל שילדים אוהבים ארוחת ערב ארוחת צהרים
« פוסט קודם
פוסט הבא »

12 תגובות

  1. אפרת הגב 29 במאי 2016 בשעה 11:13

    הכנתי והילדים פשוט טרפו.. האטריות יצאו ממש רכות ונימוחות ויצא ממש טעים!
    תודה על כל המתכונים!

    • יאמי מאמי הגב 29 במאי 2016 בשעה 21:42

      בכיף 🙂

  2. שרה הגב 8 ביוני 2016 בשעה 11:09

    יצאה מנה רכה ונימוחה..
    ממש טעים.

    • יאמי מאמי הגב 8 ביוני 2016 בשעה 20:33

      מעולה! בתאבון 🙂

  3. כוכי הגב 30 ביוני 2016 בשעה 8:09

    מה הכוונה איטריות רחבות? איטריות כאלו ששמים בפשטידת פסטה?
    מבשלים אותם רגיל?

    • יאמי מאמי הגב 30 ביוני 2016 בשעה 20:40

      כן, אטריות של פשטידה,
      מבשלים אותם קצת פחות מפסטה רגילה.

  4. רננה הגב 10 ביולי 2016 בשעה 9:01

    מנה רכה ונימוחה לילדים-
    הכל התחסל!

    • יאמי מאמי הגב 10 ביולי 2016 בשעה 12:39

      מעולה!
      כיף לשמוע! 🙂

  5. דניס הגב 12 ביולי 2016 בשעה 11:18

    יצא טעים מאוד!
    נהנית מאוד מהאתר שלך!

    • יאמי מאמי הגב 12 ביולי 2016 בשעה 22:28

      כיף לשמוע!
      תודה! 🙂

  6. שיר הגב 24 ביולי 2016 בשעה 15:10

    אפשר לשים בקר טחון במקום הודו?

    • יאמי מאמי הגב 25 ביולי 2016 בשעה 14:36

      כן, אפשר להחליף לבקר טחון 🙂

השארת תגובה

ביטול

‎
מתכונים פופולאריים
שניצלונים בשומשום לילדים
עוגת שוקולד עם קרם בננות
כדורי חלבה תוצרת בית
קרעפלך מוקפץ עם ירקות
אוכל אמיתי ב-10 דקות!
תנו לנו לייק
‎
תגיות מתכונים
אוכל לפיקניק ולטיולים אוכל שילדים אוהבים ארוחת בוקר ארוחת ערב ארוחת עשר ארוחת צהריים ארוחת צהרים חנוכה כתבות ללא גלוטן ממרחים מתכונים בריאים מתכונים דיאטטים מתכונים לאירוח מתכונים לראש השנה מתכונים לשבת סדנאות סרטונים עוגה לשבת עוגות לשבת עוגות מושקעות עוגות פרווה עוגות פשוטות עוגיות קלות להכנה
הצטרפי לדיוור שלנו:
עקבי אחרינו:
  • Facebook
  • YouTube
גלילה לראש העמוד
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס