![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
אורז עם פטריות מטוגנות- כמה שזה פשוט וטעים!
מצרכים:
1 סלסלה פטריות טריות
1 כוס אורז
2 כפות שמן זית
1 כפית אבקת מרק
מעט מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
1. משרים את האורז במים ושוטפים מספר פעמים.
2. מנקים את הפטריות עם נייר מגבת וחותכים לפרוסות
3. מטגנים את הפטריות עם השמן זית.
4. כשהפטריות שחומות, מוסיפים את המים והתבלינים ומכסים עד לרתיחה.
5. כשהמים רותחים-מסננים את האורז ומוסיפים לסיר, מערבבים.
6. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש.
7. מבשלים עד שרוב המים נספגים באורז (כ- 10 דקות).
8. מערבבים, מכבים את האש ומחכים עוד 10 דקות לפני שאוכלים.
האורז שאני משתמשת בו בשביל המתכון הוא אורז בסמטי, יכול להיות שסוג אחר- צריך יותר/ פחות מים, שימו לב בבישול.
אפשר גם להכין פתיתים סגולים של נסיכות 🙂
חייבים להוסיף אבקת מרק?
לא חייבים.. אפשר רק מלח ופלפל.
כמה מים שמים?
הי זהבה,
2 כוסות מים,
עדכנתי את המתכון 🙂
יצא טעים טעים טעים!
ותודה על כל המתכונים שאת שולחת! מהממם!
שמחה לשמוע שאת עוקבת 🙂
תהני!
יצא סוף!
הכל נגמר ואני אפילו נשנשתי מהסיר 🙂
שיהיה בתאבון! 🙂