![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
מנה כל כך קלה ומהירה להכנה – ממש 2 דקות עבודה, 10 דקות סה"כ ויש תוספת חמה.
מלאה בירקות ומשביעה לארוחת הצהרים.
האורז יוצא ממש אחד אחד ונשמר עסיסי ורך גם יום למחרת במקרר.
מצרכים:
1 כוס אורז בסמטי
1 כוס לקט ירקות קפואים
מלח/ פלפל
אופן ההכנה:
1. משרים את האורז במים ושוטפים מספר פעמים.
2. מחממים מעט שמן זית בסיר.
3. מטגנים מעט את הירקות הקפואים ומוסיפים 2 כוסות מים.
4. מוסיפים מלח/פלפל ומערבבים עד שהכל מגיע לרתיחה (כ-5 דקות).
5. מסננים את האורז מהמים, מוסיפים לסיר ומערבבים.
6. מכסים את הסיר ומנמיכים את האש.
7. מבשלים עד שרוב המים נספגים באורז (כ-10 דקות).
8. מערבבים, מכבים את האש ומחכים עוד 10 דקות לפני שאוכלים.
אפשר להכין ביחד עם פרגית בחרדל ובדבש שגם מוכנה ב-10 דקות 🙂
מתכון מנצח!
10 דקות והתוספת היתה על השולחן!
אין עליך עם הרעיונות שלך!
תודה רבה! 🙂