חול המועד פסח זה הזמן לצאת לטיולים ולפיקניקים בחיק הטבע.
אבל מה לוקחים לאכול? מה אוכלים בפיקניק? ואיך מכינים הכל בקלות ובמהירות כשהילדים בין הרגליים בחג?
קיבצתי כאן כמה רעיונות קלים ופשוטים להכנה שתוכלו להכין בלילה לפני ולקחת אתכם לטיול:
"אוכל לדרך" נשנושים – פופקורן מתוק
ההכנה שלו לוקחת קצת זמן אבל הוא בהחלט עדיף על חטיפים מוכנים.
הוא הפך להיות החטיף האהוב על בני הבית מהפעם הראשונה שהכנו אותו ומאז הוא הכוכב בכל טיול – שווה לנסות!
עוד נשנוש טעים – מעדן תות שמכינים תוך דקה וחצי בבית
לוקחים צנצנת – חותכים תותים בפנים, מעלהן שמים יוגורט, מפוררים קצת עוגיות ולוקחים לטיול. 🙂
עוד דוגמא טעימה – מעדן תפוח
שמים בתחתית רסק תפוחים קנוי או ביתי.
מעל שמים יוגורט ומפזרים מעט אגוזי פקאן סיני – איזה פינוק!
עצרנו לפיקניק – מה נאכל?
קודם כל, מתחילים עם סלטים טובים.
פסח היא שיא עונת הארטישוק וכדאי לנצל את זה להכין מטעמים – אפשר מטרי ואפשר מקפוא והטעם משגע!
סלט ארטישוק
עוד סלט שאפשר לקחת לטיול ולהנות ממנו.
סלט כרוב וחמוציות – מלא בבריאות, טעים ומהיר להכנה
אח"כ אפשר להנות מפשטידת פטריות
ומה לקינוח?
בראוניז שוקולד נימוחים וטעימים!
שיהיה לנו חג שמח וכשר. 🙂