היי!
אני סאלי,
מאז שאני זוכרת את עצמי- תמיד אהבתי לבשל ולאפות,
בתור ילדה, הייתי משאילה מהספרייה ספרי אפייה במקום ספרי קריאה :)
בגיל עשר הכנתי את העוגה הראשונה שלי לבד, היא קצת נשרפה לי בטוסטר וגם הכילה כמות כפולה
של מרגרינה (לא ידעתי אז את הכמויות) אבל בעיני זו היתה העוגה הכי טעימה בעולם :)
אחרי כמה שנים, החליט אבי לעשות שינוי בעסק והפך את חנות המכולת למעדנייה לאוכל מוכן- ואני
ביליתי שם כל הזמן:
בישלתי, אפיתי, ניסיתי, למדתי, עבדתי עם חומרים שונים, תבלינים שונים, טעמים שונים,
ואפילו הבאתי רעיונות חדשים ( חלקם הצליחו והלקוחות נהנים מהם עד היום :)
גם בתקופת הצבא וזמן הלימודים באוניברסיטה- המשכתי לעבוד בצמוד לסירים ולמחבתות.
כשהכרתי את בעלי, צרפתי לשעבר :), נחשפתי לעולם חדש של טעמים ומאכלים ולאהבה גדולה לריח
החמאה במאפים.
אחרי הלידה השנייה והחזרה לעבודה, פתאום הכל השתנה..
למי יש כוח לעמוד במטבח ולבשל? (על אפייה אני בכלל לא מדברת...)
למי יש זמן לחפש מתכונים חדשים כדי שלא נאכל כל השבוע, כל שבוע אותו הדבר?
ובימי שישי, שיש לי כמה שעות פנויות עם בעלי- ממש לא בא לי לבלות את כל הזמן בלהכין את ארוחת
שישי... בא לי לצאת, לשבת בבית קפה בשמש עם חברים ולהנות מהחיים.
ומה עם הילדים?
מה נותנים להם לאכול לפני הגן? סתם ביסקוויט?
ומה נותנים להם אחה"צ? מה זה ה"משהו הקטן" הזה עד ארוחת הערב?
וכמה אפשר לאכול חביתה? כל ערב?
ומה לתת להם לאכול ומה לא?
אז מה עושים?
ברוכים הבאים לבלוג!
כאן תמצאו את כל הפתרונות!
גם מתכונים קלים שמכינים תוך כמה דקות וגם מתכונים שלוקחים כמה דקות יותר...
גם מתכונים שתוכלו להכין לילדים כארוחת בוקר וגם לארוחת הערב,
ואפילו פתרונות יצירתיים ל"שעות החטיפים" ( שעות אחה"צ)
ויש גם את כל הטיפים שלי איך אפשר לעשות את כל זה ממש בקלות ומבלי להיות שעות במטבח :)
ואם יש לכם שאלות, הארות, בקשות ורעיונות-
אתם מוזמנים!
XOXO
סאלי